Relatietherapie

Ga voor een liefdesrelatie waarin je je verbonden
voelt en jezelf kunt zijn

 

Persoonlijke, betrokken en effectieve begeleiding

Voelen jullie afstand of eenzaamheid in je relatie? Zijn jullie bang om elkaar kwijt te raken en lukt het maar niet om de vicieuze cirkel waarin jullie gevangen zijn geraakt te doorbreken?

Is het moeilijk om elkaar te bereiken en over diepere gevoelens te spreken? Missen jullie diepgang of intimiteit?

Misschien twijfelen jij of je partner of je samen verder wilt. Of is er een derde in het spel en vragen jullie je af hoe nu verder. 

Voelen jullie de vermoeidheid en de teleurstelling hiervan en willen jullie nu eindelijk kiezen voor helderheid en de positieve verandering waar jullie beiden naar verlangen?

Wat de aanleiding op dit moment ook is, ik help jullie graag om elkaar weer echt te horen en te zien en de emotionele verbinding te herstellen. Zodat jullie:

 • je weer veilig voelen bij elkaar
 • jezelf kunnen zijn in de relatie
 • je geborgen weten en op elkaar durven te vertrouwen
 • allebei weer geheel betrokken raken bij elkaar en jullie relatie
 • elkaar positief beïnvloeden en het beste in elkaar naar boven halen
 • gelijkwaardig naast elkaar kunnen staan; en
 • de liefde en aantrekkingskracht tussen jullie weer kan stromen.

Relatietherapie bij buro deliefde is een veilige plek waar je op adem kunt komen en je relatie weer op 1 zet. Relatietherapie is het moedige alternatief voor scheiden en geeft jullie de kans om te groeien naar wie je echt wilt zijn. Zelf en samen. 

Meer dan 80 procent van de mensen die jullie voorgingen en zichzelf en hun relatietherapie gunden geven (ook na verloop van een jaar) aan zich blijvend gelukkiger en meer ontspannen te voelen.

Relatieproblemen; verdwijnen niet vanzelf

Wat in het begin van een relatie meestal nog vrij vanzelf gaat, daar moet je in een latere fase meer bewust aandacht en tijd voor maken. Open zijn naar elkaar en diepere meer kwetsbare gevoelens naar elkaar uiten zijn essentieel wil je een sterke liefdevolle verbinding in je relatie creëren en behouden.

Onder invloed van allerlei omstandigheden in jullie innerlijke en uiterlijke wereld is de afstemming niet altijd 100%. Als diepere zachtere gevoelens en behoeften niet naar elkaar worden geuit ontstaan er ingewikkelde onderlinge patronen. 

Ieders angsten worden daardoor aangewakkerd. In een meestal onbewuste reactie van aanvallen en/of terugtrekken proberen beide partners dan de verbinding met elkaar te herstellen.

Het effect is daarvan is echter averechts omdat het leidt tot onbegrip (de onderliggende kwetsbaarheid blijft onzichtbaar) meer verwijdering en dus meer angst om elkaar te verliezen. Dit vormt het hart van een negatieve vicieuze cirkel die zichzelf versterkt. Als een wervelstorm die alles meezuigt wat je lief is.

De oplossing: leer samen vorm te geven aan de hechte, liefdevolle relatie die jullie verdienen

Als je met minder geen genoegen meer neemt en beiden bereid bent ja te zeggen tegen een relatie met jezelf en elkaar die je voldoening geeft en gelukkig maakt, dan heb je de juiste houding om dat ook daadwerkelijk samen te bereiken en ben je bij mij in goed gezelschap.

Ik help jullie in een veilige en persoonlijke setting om het contact met jezelf en elkaar op een effectieve manier aan te gaan. Tegelijk doen jullie onder mijn begeleiding nieuwe kennis en inzichten op over hoe je zelf vorm kunt geven aan een hechte, liefdevolle band en deze blijvend kunt versterken.

Als je doorziet hoe de dynamiek in jullie relatie werkt is dat vaak voor beiden een enorme opluchting. Je krijgt allebei concrete handvatten en een hernieuwd vertrouwen om te bouwen aan jullie mooie, fijne veerkrachtige liefdesrelatie.

Bel 06-42301357 voor meer informatie en een vrijblijvende
kennismaking. Gun het jezelf, gun het elkaar.

PV-MerlijnKooyker-06

Het resultaat

 • Je voelt je veilig bij elkaar en kunt weer volop van elkaar genieten.
 • Meer intimiteit en plezier en intensiteit in jullie seksleven.
 • Evenwicht in de tijd met jezelf en de tijd samen.
 • Goede gesprekken. Een ontspannen sfeer in huis.
 • Je voelt je zelf ontspannen en vitaal.
 • Effectiever zijn in je werk.
 • Meer ruimte voor jezelf en elkaar om invulling te geven aan persoonlijke verlangens.
 • Als jullie kinderen hebben geven jullie hen een real-life voorbeeld van hoe je een liefdevolle verbinding met elkaar maakt en in stand houdt.
 • Zij groeien op en ontwikkelen zichzelf in een veilige en liefdevolle omgeving. Wat hen vertrouwen geeft in zichzelf en de liefde. Dat geven ze op hun beurt door.
 • Het is fijn om bij jullie zijn. Daar genieten anderen, in het bijzonder jullie vrienden en familie van mee.

Laat jullie liefde weer stromen.

buro deliefde biedt relatietherapie aan in de volgende vormen:

Relatie-3-daagse | Intensive

Een prachtige, kortdurende, intensieve vorm van relatietherapie om eens echt stil te staan bij jullie relatie en waar jullie je nu zijn samen.

Bestaande uit een serie van vijf sessies verspreidt over drie aaneengesloten dagen met daartussen voldoende ruimte voor ontspanning en vrije tijd samen. En aantal weken daarna nog gevolgd door een terugkom gesprek. Zeer gefocust en zeer effectief waardoor jullie snel resultaat bereiken.

Lees hier meer over de Intensive

1- of 2- wekelijkse relatietherapie | Traject

Een persoonlijk traject bestaande uit modules van 6 wekelijkse of tweewekelijkse gesprekken voor wie liever meer verwerkingstijd heeft tussen de verschillende sessies. Deze vorm kan ook worden gekoppeld aan een 3-daagse | Intensive.

Lees hier meer over de Traject-vorm

VEILIG | HECHT | GELIJKWAARDIG | VEERKRACHTIG

Bel 06-42301357 voor meer informatie en een vrijblijvende
kennismaking. Gun het jezelf, gun het elkaar.

PV-MerlijnKooyker-38-gedraaid

Lees hier verder voor meer informatie over relatieproblemen en de meest gestelde vragen over relatietherapie.