Relatietherapie

Ga voor een liefdesrelatie waarin je je verbonden
voelt en jezelf kunt zijn

 

Persoonlijke, betrokken en effectieve begeleiding

Voelen jullie afstand of eenzaamheid in je relatie? Zijn jullie bang om elkaar kwijt te raken en lukt het maar niet om de vicieuze cirkel waarin jullie gevangen zijn geraakt te doorbreken?

Is het moeilijk om elkaar te bereiken en over diepere gevoelens te spreken? Missen jullie diepgang of intimiteit?

Misschien twijfelen jij of je partner of je samen verder wilt. Of is er een derde in het spel en vragen jullie je af hoe nu verder. 

Voelen jullie de vermoeidheid en de teleurstelling hiervan en willen jullie nu eindelijk kiezen voor helderheid en de positieve verandering waar jullie beiden naar verlangen?

Of gaat het juist wel prima tussen jullie, maar is er behoefte aan extra aandacht, inzicht en impuls om het beste uit jezelf en jullie relatie te blijven halen en daarvan te genieten?

Wat de aanleiding op dit moment ook is, ik help jullie graag om elkaar weer echt te horen en te zien en de emotionele verbinding te herstellen en/of versterken. Zodat jullie:

 • jezelf kunnen zijn in de relatie
 • je geborgen weten en op elkaar durven te vertrouwen
 • allebei weer geheel betrokken raken bij elkaar en jullie relatie
 • elkaar positief beïnvloeden en het beste in elkaar naar boven halen
 • gelijkwaardig naast elkaar kunnen staan; en
 • liefde en aantrekkingskracht tussen jullie kan stromen.

Relatietherapie bij buro deliefde is een veilige plek waar je op adem kunt komen en je relatie op één zet. Waar jullie in contact met elkaar tegenaan lopen geeft problemen, maar evengoed de kans om te groeien naar wie je echt wilt zijn. Zelf en samen.

Als je twijfelt of je samen verder nog wel verder wilt of kunt dan is relatietherapie bij buro deliefde een hele zorgvuldige en doeltreffende manier om samen te ontdekken waar jullie nu staan, wat jullie willen en wat haalbaar is.

Meer dan tachtig procent van de mensen die jullie voorgingen en de stap naar begeleiding zetten geven (ook na verloop van een jaar) aan zich blijvend gelukkiger en meer ontspannen te voelen.

Relatieproblemen; verdwijnen niet vanzelf

Wat in het begin van een relatie meestal nog vrij vanzelf gaat, daar moet je in een latere fase meer bewust aandacht en tijd voor maken. Open zijn naar elkaar en diepere meer kwetsbare gevoelens naar elkaar uiten zijn essentieel wil je een sterke liefdevolle verbinding in je relatie creëren en behouden.

Onder invloed van allerlei omstandigheden in jullie innerlijke en uiterlijke wereld is de afstemming niet altijd 100%. Als diepere zachtere gevoelens en behoeften niet naar elkaar worden geuit ontstaan er ingewikkelde onderlinge patronen. 

Ieders angsten worden daardoor aangewakkerd. In een meestal onbewuste reactie van aanvallen en/of terugtrekken proberen beide partners dan de verbinding met elkaar te herstellen.

Het effect is daarvan is echter averechts omdat het leidt tot onbegrip (de onderliggende kwetsbaarheid blijft onzichtbaar) meer verwijdering en dus meer angst om elkaar te verliezen. Dit vormt het hart van een negatieve vicieuze cirkel die zichzelf versterkt. Als een wervelstorm die alles meezuigt wat je lief is.

De oplossing: leer samen vorm te geven aan de hechte, liefdevolle relatie die jullie verdienen

Als je met minder geen genoegen meer neemt en beiden bereid bent ja te zeggen tegen een relatie met jezelf en elkaar die je voldoening geeft en gelukkig maakt, dan heb je de juiste houding om dat ook daadwerkelijk samen te bereiken en ben je bij mij in goed gezelschap.

Ik help jullie in een veilige en persoonlijke setting om het contact met jezelf en elkaar op een effectieve manier aan te gaan. Tegelijk doen jullie onder mijn begeleiding nieuwe kennis en inzichten op over hoe je zelf vorm kunt geven aan een hechte, liefdevolle band en deze blijvend kunt versterken.

Als je doorziet hoe de dynamiek in jullie relatie werkt is dat vaak voor beiden een enorme opluchting. Je krijgt allebei concrete handvatten en een hernieuwd vertrouwen om te bouwen aan jullie mooie, fijne veerkrachtige liefdesrelatie.

Bel 06-42301357 voor meer informatie en een vrijblijvende
kennismaking. Gun het jezelf, gun het elkaar.

PV-MerlijnKooyker-06

Het resultaat

 • Een sterkere en diepere band.
 • Goede gesprekken. Een ontspannen sfeer in huis.
 • Elkaar herontdekken en weer met een open en frisse blik kunnen zien.
 • Je voelt je veilig bij elkaar en kunt weer van elkaar genieten.
 • Meer intimiteit, en plezier en intensiteit in jullie seksleven.
 • Het gevoel van veiligheid, vertrouwen en plezier in jullie samenzijn.
 • Meer energie voor je werk en andere aspecten van je leven
 • Meer ruimte en vrijheid voor ieder om invulling te geven aan persoonlijke verlangens.
 • Het vermogen om jullie band zelf actief vorm te geven en te versterken.

Laat jullie liefde weer stromen.

Praktische informatie:

Begeleiding door buro deliefde start met een persoonlijk kennismakings/intake gesprek van anderhalf uur.

Tijdens dat gesprek leren we elkaar alvast meer kennen, blijkt of we een goede match zijn, krijgen jullie al meer inzicht in jullie vraag, wat er nodig is wat ik daarin voor jullie kan betekenen.

Na dit eerste gesprek besluiten jullie samen of je inderdaad door mij begeleidt wilt worden. Zo ja, dan ontvangen jullie een behandelovereenkomst en plannen jullie de besproken vervolgafspraken samen online in.

In de meeste gevallen starten we met een gezamenlijke vervolg sessie, dan voor beiden een individuele sessie, gevolgd door wekelijkse of tweewekelijkse gezamenlijke sessies. Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur.

Ter voorbereiding op het traject ontvangen jullie beiden een aantal vragen die helpen om alvast meer inzicht te krijgen en het proces van de relatietherapie alvast op te starten.

Vliegende start?

Willen jullie afleiding door dagelijkse beslommeringen voorkomen en hebben jullie de behoefte om snel resultaat te behalen of bevinden jullie je samen in een acute crisis? Of zijn jullie ok samen, maar hebben jullie behoefte aan een infuus van ongestoorde aandacht voor elkaar en jullie relatie?

Dan is het programma van de relatie-intensive van buro deliefde: ‘Drie dagen Deliefde | samen’ ook heel geschikt voor jullie. Lees er hier meer over.

Locatie en kosten

De gesprekken vinden plaats in mijn rustige en met zorg ingerichte praktijkruimte in De Uni in Voorburg.

Het eerste kennismakings/intake gesprek kost 135,- (exclusief omzetbelasting). De vervolgens bestede tijd wordt in rekening gebracht op basis van 99,- (exclusief omzetbelasting) per uur, waarvoor jullie per sessie een factuur per email ontvangen.

Nazorg en voortgang

Regelmatig, minimaal na iedere 6 gesprekken, evalueren we samen de voortgang.

Over de hoeveelheid benodigde sessies is in het algemeen natuurlijk moeilijk iets te zeggen. Maar ik doe het toch omdat ik reëele verwachtingen en het benodigde commitment naar elkaar belangrijk vind. Reken op basis van ervaringen van anderen met als doel de verbinding in hun relatie te herstellen op minimaal 10 tot gemiddeld 16 gesprekken. Uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag en ook van de hoeveelheid tijd en aandacht die jullie buiten de sessies aan het proces geven.

Voldoende tijd nemen voor het proces is nodig voor een goed resultaat en om dat in de vorm van nieuwe inzichten en gewoonten te kunnen integreren en verankeren in jezelf en je dagelijkse bestaan.

Resultaat

 • Een sterkere en diepere band.
 • Goede gesprekken. Een ontspannen sfeer in huis.
 • Elkaar herontdekken en weer met een open en frisse blik kunnen zien.
 • Je voelt je veilig bij elkaar en kunt weer van elkaar genieten.
 • Meer intimiteit, en plezier en intensiteit in jullie seksleven.
 • Het gevoel van veiligheid, vertrouwen en plezier in jullie samenzijn
 • Meer energie voor je werk en andere aspecten van je leven
 • Meer ruimte en vrijheid voor ieder om invulling te geven aan persoonlijke verlangens.
 • Het vermogen om jullie band zelf actief vorm te geven en te versterken.

Als jullie kinderen hebben geven jullie hen bovendien een real-life voorbeeld van hoe je een liefdevolle verbinding met elkaar maakt en in stand houdt. Zij groeien op en ontwikkelen zichzelf in een veilige en liefdevolle omgeving. Wat hen vertrouwen geeft in zichzelf en de liefde. Dat geven ze op hun beurt door.

En in de bonus…
Het is fijn om bij jullie zijn. Daar genieten anderen, in het bijzonder jullie vrienden en familie van mee.

Laat jullie liefde weer stromen.

Ook als tijdens het traject blijkt dat er gewoon teveel is gebeurd of dat jullie besluiten niet met elkaar verder te gaan, is vaak toch het resultaat van het gezamenlijke contact en de inspanningen dat het onderlinge respect toeneemt.

Dat zorgt bij beiden voor een ruimer perspectief waardoor de relatie op een goede manier kan worden beëindigd.

Het helpt om het gebeurde te verwerken en is belangrijk om in een volgende fase samen tot goede afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de omgang met kinderen, geldzaken en het huis.

VEILIG | HECHT | GELIJKWAARDIG | VEERKRACHTIG

Bel 06-42301357 voor meer informatie en een vrijblijvende
kennismaking. Gun het jezelf, gun het elkaar.

PV-MerlijnKooyker-38-gedraaid

Lees hier verder voor meer informatie over relatieproblemen en de meest gestelde vragen over relatietherapie.