Skip to content

Over buro deliefde

betrokken begeleiding in een veilige
en positieve setting

Bij buro deliefde vind je een veilige en inspirerende ruimte om op zoek te gaan naar je eigen antwoorden op belangrijke vragen.

Ervaringsgerichte, betrokken en gestructureerde begeleiding. Met aandacht voor zowel de emotionele, fysieke, mentale als de spirituele dimensie van ons bestaan.

Bewustzijnsontwikkeling

Dus niet alleen maar ‘praten over’ maar werkelijk ervaren wat er in jezelf en de ander omgaat. Je eigen kracht en je kwetsbaarheid ontdekken en hoe die met elkaar verbonden zijn. Het verruimen van je kennis en bewustzijn in combinatie met praktische tips en gereedschap.

Om nieuwe aspecten van jezelf te ontwikkelen, belemmerende patronen te doorbreken en nieuwe gewoonten en situaties te creëren. Als basis voor blijvende positieve verandering.

Veilig contact | de ruimte om jezelf te uiten

Ik bied een veilig contact en de ruimte om vrij te spreken over je persoonlijke gevoelens, gedachten, ervaringen en bezieling. Om te kunnen verkennen; zonder angst voor veroordeling of te snelle, beperkende interpretaties. 

Overeenstemming tussen je binnen- en je buitenwereld

Graag help ik je om jezelf op een dieper niveau te leren kennen, accepteren en lief te hebben. Zodat je je eigen pad helder kunt waarnemen en bewandelen. Zodat je trouw kunt zijn aan jezelf en er op die basis volledig kunt zijn. Voor jezelf en in je relatie met voor jou belangrijke anderen.

Onze tijd hier is kostbaar.

There is so much Magnificence… let’s be present together.

Bel 06-42 30 13 57 voor meer informatie of plan hier zelf online een afspraak in voor een eerste kennismaking en intake. Ik ontmoet je graag.

Over Merlijn

Mijn naam is Merlijn Kooyker. Mijn kracht is het verbinden van mensen. Met zichzelf en met elkaar. Een belangrijk thema in mijn leven en mijn werk is het balanceren tussen zelfontplooiing enerzijds en aanpassing in relaties aan de andere kant.

Ik ben geboren en opgegroeid in Sneek als oudste van twee en vanaf mijn elfde in een samengesteld gezin als oudste van vier.
Sinds 1996 leef ik samen met Jasper. In 2004 zijn we getrouwd. Samen hebben we een zoon en een dochter.

Ik houd van de zee en van rivieren, van heldere kleuren, van vormen en structuren, van tekenen, schrijven, van dingen verzinnen en maken. Ik leer graag iets nieuws en vind het leuk om me daar dan helemaal op te storten. Ik ben van nature opgewekt en energiek en wordt blij van oprechte ontmoetingen met anderen; als jij en ik ons open durven stellen naar onszelf en elkaar.

PV-MerlijnKooyker-11

Benieuwd naar mijn achtergrond en opleiding? Lees dan hier verder.

Wat anderen zeggen

Wat anderen over mij zeggen is dat ik verschillende personen en perspectieven gemakkelijk en volledig in hun waarde laat. Dat geeft veel ruimte en vertrouwen. Ik kan goed luisteren en de kern van wat gezegd (en niet gezegd maar wel gesproken) wordt vangen en teruggeven. In woorden en beelden.

In mijn begeleiding sluit ik bij jou aan en lopen we als het ware een stuk samen op. Met focus op de kern, op persoonlijke behoefte en beleving, met mededogen voor wat moeilijk is, speelsheid en creativiteit om vorm te geven aan wat nieuw is en de ruimte vraagt.

Met lef, liefde en aandacht.