Skip to content

Individuele coaching

Vormgeven aan je leven en je relaties

vanuit een liefdevolle en sterke verbinding met jezelf

Zit je ergens mee? Voel het alsof je gevangen zit in een bepaalde manier van leven of reageren; herhalen bepaalde lastige zich steeds steeds? Of worstel je met een dilemma; is het op dit moment moeilijk om je evenwicht te bewaren en je richting te bepalen?

Misschien is er een duidelijk aanleiding voor jou om hulp te vragen, zoals bijvoorbeeld:

 • het gevoel jezelf kwijt te zijn;
 • gevoelens moeilijk thuis kunnen brengen, toe kunnen laten of verwoorden;
 • terugkerende gedachten en gevoelens die je ondermijnen;
 • onzekerheid, gevoel van minderwaardigheid
 • bindings- of verlatingsangst
 • problemen met het stellen van grenzen of juist het contact maken met anderen
 • liefdesverdriet
 • relationele problemen thuis of op je werk
 • gevoel dat je overspannen raakt, slecht slaapt, constant energie te kort hebt
 • het maken van belangrijke keuzes, beslissingen
 • zingevingsvragen en/of een gebrek aan zin. Is dit het nu? Waar gaat het voor mij om?

Of misschien gaat het meer om een nog vaag ‘unheimisch’ gevoel dat je bekruipt en dat je juist wilt onderzoeken.

Ik help je graag vanuit nabijheid, gelijkwaardigheid en acceptatie om te onderzoeken, zien en voelen wat er is. Om je contact met en het inzicht in jezelf (en je relatiepatronen) te verdiepen.

Verruiming van je bewustzijn

Veel van wat je denkt, voelt en doet komt voort uit je onbewust opgeslagen kennis en ervaringen en op basis daarvan opgedane overtuigingen.

Er dus een groot reservoir van onbewuste informatie waar je mee kunt werken / spelen en waar je antwoorden, nieuwe perspectieven en persoonlijke mogelijkheden kunt vinden.

Ik help je daarmee in contact te komen (wat in je eentje op de bank niet zo makkelijk is :-)) en vanuit een ruimer perspectief naar jezelf en jouw situatie te kijken.

Ik heb er veel met vrienden over gesproken, maar ik merk dan toch vaak dat ze met adviezen komen en het voor me proberen op te lossen. Dat is super goed bedoelt, maar het brengt me niet dichter bij mijn eigen antwoord. Ik weet dan wat zij zouden doen, maar nog steeds niet wat hierin voor mij het beste is… M. van Diemen

Bel 06-42301357 voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. Graag tot binnenkort!

PV-MerlijnKooyker-23

Aanpak

Mijn aanpak is op maat, betrokken en ervaringsgericht. Er is ruimte voor zowel lichtheid als verdieping in een prettige, en veilige setting.

Ik maak gebruik van combinaties aan technieken die je helpen: je bewustzijn te verruimen en jezelf op een dieper niveau te ontmoeten en te leren kennen; inzicht en nieuwe perspectieven te integreren in je dagelijkse praktijk; zodat daaruit een nieuw evenwicht, nieuwe gewoonten en een nieuwe werkelijkheid kunnen ontstaan.

“Leren om te kiezen en kiezen wat je wilt leren in overeenstemming met wie jij in essentie bent.”

Resultaat

 • inzicht in je eigen verlangens en gevoelens
 • innerlijke kracht, rust, evenwicht en vrijheid
 • jezelf beter kunnen managen
 • meer bewustzijn van kwetsbaarheid en hoe je daar op een effectieve manier mee omgaat
 • beter in staat zijn om voor jou passende keuzes te maken
 • de handvatten vinden om jouw doel te bereiken

Praktische informatie

Individuele begeleiding in traject-vorm start met een eerste intake en kennismakingsgesprek gevolgd door een serie wekelijkse of tweewekelijkse afspraken van gemiddeld anderhalf uur. Als je wilt kun je een traject combineren met Drie dagen Deliefde | individueel of een Verdiepingsdag.

In het eerste intake en kennismakingsgesprek krijg je een beeld en een gevoel bij wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Ik leer jou en je situatie kennen en kan een inschatting geven van wat er nodig is om samen te bereiken wat je wilt. Als we hierin bij elkaar passen starten we het traject.

Nazorg en voortgang

Regelmatig, minimaal na iedere 6 gesprekken, evalueren we samen de voortgang. Na afronding van het traject ontvang je praktische tips en handvatten om je valkuilen te vermijden en als je wilt plannen we na enige maanden ter ondersteuning van je ontwikkeling een terugkom sessie.

Locatie en kosten

De begeleiding vindt in plaats in mijn praktijkruimte in mijn rustige en met zorg ingerichte praktijkruimte in Voorburg. Tenzij we in onderling overleg een andere locatie overeenkomen.

Het tarief voor een eerste intake en kennismaking van anderhalf uur is 165,- en voor de daarop volgende gewerkte uren 133,-. Dit is inclusief omzetbelasting en mijn voorbereiding en rapportage van onze sessies.

De relatie met jezelf is de belangrijkste die je ooit zult hebben.

Individuele coaching

Kies hier zelf jouw moment voor een persoonlijke kennismaking en intake of bel 06-42 30 13 57. Graag tot binnenkort!