Skip to content
1,5 meter afstand houden bij buro deliefde

Het corona virus is onder ons

“Het covid-19 virus is onder ons en zal voorlopig wel onder ons blijven”, sprak premier Rutte half maart 2020.

Daar schrokken we toch behoorlijk van. Allemaal op ons eigen moment en op onze eigen manier. Door onze overheid zijn er inmiddels ingrijpende maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te beheersen.

Als ik voor mijzelf spreek had ik tijd nodig om een en ander geheel tot me door te laten dringen. Dit raakt ons allemaal. Het is opmerkelijk hoe de gebeurtenissen ons tegelijker tijd lijken te isoleren en te verbinden.

Je kunt bij mij terecht

Klanten die geen ziekteverschijnselen hebben en wiens huisgenoten gezond zijn, kunnen terecht in mijn praktijk. Zolang ook ikzelf en mijn contacten geen ziekteverschijnselen vertonen natuurlijk. Mocht dat het geval zijn dan breng ik mijn klanten daar direct van op de hoogte.

Daarbij houden wij ons uiteraard aan minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en vermijden we fysiek contact.

Ik vraag je om na binnenkomst van het gebouw en direct voor binnenkomst van mijn praktijkruimte uit voorzorg in het keukentje je handen te wassen. Voorwerpen en handgrepen (zoals deurklinken) reinig ik na iedere sessie.

Tips om het samen goed te hebben en te houden

De Corona quarantaine maatregelen zorgen voor meer tijd samen, maar ook voor druk op onze relaties en gezinsleven.

Er is veel onzekerheid en er zijn veel vragen. Bij mij, bij jou, bij iedereen om ons heen. Laten we onszelf en elkaar vooral zoveel mogelijk ruimte geven in wie we zijn en hoe we omgaan met deze omstandigheden.

Lees hier mijn 9 relatietips voor geliefden in tijden van Corona om het samen goed te hebben en te houden.