Skip to content

Drie dagen Deliefde | samen

Kortdurende, intensieve, resultaatgerichte relatietherapie

Herkennen jullie dit?

 • We staan al lang in de overlevingsstand
 • We voelen ons soms eenzaam in onze relatie
 • We zijn bang elkaar kwijt te raken
 • We hebben last van terugkerende ruzies en conflicten
 • Een van ons is vreemd gegaan
 • We leven langs elkaar heen
 • Er is weinig intimiteit en seks en als we er toe komen voelt vrijen en knuffelen als een opgave
 • We draaien hier samen in vast en weten niet hoe we er uit moeten komen
 • We hebben elkaar zo weinig meer te zeggen…

Of zijn jullie vooral op zoek naar verdieping in jullie relatie en willen jullie dat graag combineren met ontspanning tijdens een paar dagen uit samen?

In iedere relatie zijn er periodes dat er behoefte is aan extra aandacht voor elkaar en wat je samen hebt. Er gebeuren dingen die misschien niet goed worden uitgepraat en er ontstaat patronen waar je samen last van hebt maar niet uit komt.

Als dat tot problemen leidt tussen jullie is dat naar, maar biedt dat ook een kans. Want nu jullie je ervan bewust zijn dat er iets ongezegd blijft en/of moet veranderen geeft dat de gelegenheid om de oorzaak van de problemen te ontdekken en hoe je samen opnieuw vorm kunt en wilt geven aan wat je samen hebt.

Zodat jullie relatie weer de vrolijke liefdevolle plek is waarin je je beiden goed voelt en jezelf kunt zijn, jullie elkaar op een nieuw niveau leren kennen en met elkaar kunnen verbinden. Daarvoor is nodig:

 • contact met jezelf, je gevoelens en behoeften en de vaardigheid om daarover te kunnen praten;
 • elkaars mistappen kunnen vergeven
  kennis en handvatten krijgen om weg te blijven van jullie valkuilen en om te gaan met conflict
 • weten wat de ingrediënten zijn voor een liefdevol, intiem en gelijkwaardig contact, hoe jullie zelf de verbinding in je relatie kunnen herstellen en verdiepen.

Het programma van Drie dagen Deliefde is een gefocuste, intensieve en resultaat gerichte vorm van relatiebegeleiding waarin jullie dit kunnen leren.

Het programma is zeer geschikt voor jullie als je:

 • snel resultaat wilt behalen samen; of als jullie je samen in een acute crisis bevinden;
 • behoefte hebt aan ‘een infuus’ van extra ongestoorde aandacht voor jullie zelf; voor elkaar en jullie relatie;
 • op zoek bent naar verdieping in jullie relatie en dat graag wilt combineren met ontspanning tijdens een paar dagen uit samen;
 • op zoek bent naar meer inzicht in waar jullie nu samen staan en praktische handvatten wilt om het beste uit jullie relatie te halen.

Daarnaast is Drie dagen Deliefde een heel effectieve vorm van relatiebegeleiding als jullie samen willen onderzoeken of je nog verder wilt met elkaar.

Uit de praktijk blijkt dat meerdere gesprekken in een aaneengesloten periode een zeer hoog rendement opleveren in een korte tijd. Omdat opkomende vragen en inzichten zonder afleidingen en onderbrekingen kunnen worden uitgediept en geïntegreerd in een daarop volgende stap. Zonder dat er van alles tussendoor komt dat afbreuk doet aan eerdere ervaringen / gemaakte stappen.

Daarnaast geeft de ongestoorde tijd de benodigde ruimte en ontspanning die nodig is om jezelf en elkaar echt te zien en te horen.

Bel 06-42301357 voor meer informatie en een vrijblijvende
kennismaking. Graag tot dan!

PV-MerlijnKooyker-23

Programma

Tijdens Drie dagen Deliefde ontvangen jullie 5 sessies van gemiddeld 2 uur. Waar tussen er dus voldoende tijd is om te ontspannen, de ervaringen te laten bezinken en van de omgeving en elkaar te genieten.

Ik ontvang jullie in de ochtend en in de middag van de eerste en de tweede dag en in de ochtend van de derde dag. We werken samen op locatie of in mijn praktijkruimte in Voorburg aan de hand van jullie vragen en thema’s. In alle rust en ruimte. Tijdens deze drie dagen begeleid ik alleen jullie.

Nazorg en voortgang

Aan het einde van de driedaagse krijgen jullie handvatten en praktische suggesties mee om valkuilen te vermijden. Enkele weken daarna volgt er een nazorg gesprek van 2 a 3 uur om nieuwe stappen te consolideren en jullie voortgang vast te houden.

Resultaat

 • Een sterkere en diepere band.
 • Goede gesprekken. Een ontspannen sfeer in huis.
 • Elkaar herontdekken en weer met een open en frisse blik kunnen zien.
 • Je voelt je veilig bij elkaar en kunt weer van elkaar genieten.
 • Meer intimiteit, en plezier en intensiteit in jullie seksleven.
 • Het gevoel van veiligheid, vertrouwen en plezier in jullie samenzijn.
 • Meer energie voor je werk en andere aspecten van je leven
 • Meer ruimte en vrijheid voor ieder om invulling te geven aan persoonlijke verlangens.
 • Het vermogen om jullie band zelf actief vorm te geven en te versterken.

Laat jullie liefde weer stromen.

Als je relatie al langere tijd in zwaar weer verkeerd en erg ontwricht is is het niet reëel om te verwachten dat jullie relatie in drie dagen als bij toverslag ineens weer helemaal fantastisch is. Maar vaak is er een duidelijke omslag merkbaar waar je dan na het weekend op verder kan bouwen.

Drie dagen Deliefde | samen kan natuurlijk ook heel goed worden gecombineerd met relatiebegeleiding in traject.

Maar ook, soms is er gewoon teveel gebeurd. Dan blijkt dat het niet meer lukt of niet wenselijk is om de verbinding als geliefden te herstellen.

Vaak is dan toch het resultaat van het gezamenlijke contact en de inspanningen tijdens deze dagen dat het onderlinge respect toeneemt. Dat zorgt bij beiden voor een ruimer perspectief waardoor de relatie op een goede manier kan worden beëindigd.

Het helpt om het gebeurde te verwerken en is belangrijk om in een volgende fase samen tot goede afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de omgang met kinderen, geldzaken en het huis.

Ontspanning en verblijf

In Den Haag en omgeving is er veel te zien en te ervaren op kunstzinnig, cultureel, culinair of recreatief gebied. De oude centra van Delft, Den Haag en Voorburg zijn sfeervol; het strand van Kijkduin of Scheveningen is binnen een half uur te bereiken evenals het duin-natuur gebied Meijendel. Er is in deze plaatsen ook veel keuze in B&B’s en hotels waar je kunt overnachten.

Verschillende tips en ideeën vind je op de volgende websites van:

Jullie investering

Samen investeer je voor Drie dagen Deliefde inclusief de btw 1.862,-. Daarvoor ontvangen jullie een intake en in totaal 14 uur therapie. Na aanmelding ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is voldaan is jullie inschrijving definitief en ontvangen jullie daarvan van mij een bevestiging.

De inschrijving kan kosteloos worden geannuleerd tot 6 weken voor de geplande aanvangsdatum. Als er iets voorvalt waardoor jullie op de geplande datum toch niet kunnen komen en er is sprake van overmacht dan plannen we in overleg samen een nieuwe datum.

Besluit wat echt belangrijk voor jou is en besteed daaraan je kostbare aandacht, tijd en energie.

Drie dagen Deliefde | samen

Maak hier zelf online een afspraak voor een kennismaking en intake of bel 06-42301357 voor meer informatie. Ik ontmoet jullie graag.